Profil

Historien om BAYTECH A/S


BAYTECH A/S startede tilbage i 1997 og har derfor mange års erfaring i branchen. Firmaet står i dag stærkt på markedet inden for logistik- og håndteringsløsninger til det industrielle marked. 

Firmaet blev startet af Morten Bay Petersen og Laila Skovsgaard. 

Morten Bay Petersen havde som klejnsmed sin erfaring med fra andre smede- og montagefirmaer og Laila Skovsgaard fra jobs i salgs- og marketingfunktioner. Drømmen om at skabe sin egen virksomhed var det, der satte det hele i gang og det blev hurtigt en realitet, da den nedlagte ejendom havde lokaler og værksted, der netop egnede sig til en smede- og montagevirksomhed. I dag består ledelsen af firmaets stiftere og 40 medarbejdere.
 
BAYTECH A/S har siden 1997 leveret og monteret mange forskellige løsninger inden for port- og dockingbranchen. Det var her det hele startede og portbranchen især til det industrielle marked er stadig ét af vore specialer.

Firmaet består idag af 4 kerneområder:

  • Produktion/værksted, industriservice, produktudvikling
  • BAYTECH Handling med løsninger inden for løfte- og håndteringsudstyr samt vægtløs håndtering
  • Truckvogn, vogne og udstyr til intern transport. BAYVOGN til f.eks. lager- og ekspeditionsvogn.
  • BAYTECH porte - alt inden for porte, ramper og sluser. Salg, service og montering.

Firmaet er et salgs-, service- & montagefirma med ovenstående 4 kerneområder til det industrielle marked. Vores montage- og serviceopgaver udføres af egne, kvalificerede montører og smedesvende. På værkstedet producerer vi mange løsninger som leverandør og underleverandør.

Vi udvikler idéer, producerer prototyper og færdige løsninger. Alt fra idé til produktion og færdig montering.

Firmaet er centralt beliggende i Hejnsvig, lige midt i Jylland.